De dansschool voor u

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8097″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image” aos_type=”fade-right” aos_delay=”50″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Manuel De Vos – Dansdocent

Als klein jongentje kon ik nooit stilzitten, ik wou altijd bewegen en handenstand deed ik vaak achteraan in de tuin. Naar aanleiding van mijn actieve kant deed ik vele kleuterdanskampen om mij volledig uit te leven. Zo kreeg ik als 6-jarige de neiging om daar iets mee te doen en koos ik om turnen te gaan doen, vanwege dat ik altijd, waar dan ook, handstand deed. Maar ik wou ook iets met dans doen waardoor ik academie volgde op mijn 8 jaar na school en deed ik zowel klassiek als hedendaags, alsook jazz. Na mijn naschoolse opleiding in de academie kreeg ik op mijn certificaat een grote onderscheiding. Mijn leerkrachten van die academie zeiden dat ik zeker geschikt was voor een professionele dansopleiding. Ik heb in der tijd vele audities gedaan om in een professionele dansschool binnen te geraken. Met als gevolg dat ik uiteindelijk op het Kunstencentrum MuDa kwam. Ik heb daar ook mijn dansopleiding gedaan identiek de zelfde school als dat van Alex en Michelle . Ik zal in deze dance4ever-dansschool hedendaags geven aan jullie waar ik iedereen persoonlijk zal betrekken met goede feedback. Tenslotte kan ik jullie zo stap voor stap mijn danskwaliteiten aan jullie doorgeven, wat ik zeer graag met passie zal doen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]