De dansschool voor u

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7724″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image” aos_type=”fade-right” aos_delay=”50″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Alex Coppens – Dansdocent

Alex danste al vanaf het ogenblik dat hij kon stappen. Hij begon zijn eerste stapjes in de danswereld in de lokale dansclub in Lede. Als tiener gaf hij les in diezelfde dansclub.  Zijn passie voor dans was toen al evident. Alex startte toendertijd in Antwerpen een initiatief rond dansen voor een productiehuis die op zijn beurt een samenwerking had met tal van artiesten, shows, pretparken en dergelijke!
Hij kreeg de kans om op grote podia te mogen dansen; Disneyland Parijs en -Florida, de Gouden Ketnet Awards, “Wie wordt Junior”,  Vtmkazoom pop in het sportpaleis, Bobbejaanland, Vlaanderen Muziekland enzovoort!
Alex studeerde, zoals Joke, Michelle, Emy en Suzanne, de andere Dance4ever dansdocenten, aan aan het Kunstencentrum MuDa. Hij volgde ook daar de KSO professionele hedendaagse dansopleiding.
De focus ligt vandaag op les- en workshops geven en het opstarten van zijn eigen dansschool. Hij zal Team 1 en Team 2 opvolgen samen met de lessen Hiphop, Girly en Ballet 16-18+.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]